2021-01-30 14:36:44• hírek • Szatmár.ro

Nagykároly polgármestere is átesett a koronavírus-fertőzésen

Kovács Jenő, Nagykároly polgármestere
Kovács Jenő, Nagykároly polgármestere

Koronavírussal fertőződött meg Kovács Jenő, Nagykároly polgármestere, ám az elöljáró mostanra túl van a nehezén. Mint közösségi oldalán írta, a Covid-19 nem egy olyan könnyű betegség, melyet félvállról lehet venni, épp ezért mindenkit elővigyázatosságra intett.

„Mindenkinek köszönöm az érdeklődést és az aggódó üzeneteket! Nagyon örülök, mert elmondhatom: jobban vagyok és úgy érzem, túl vagyok a nehezén! Hogy kissé könnyedebben fogalmazzak: a barátaimnak üzenem, jól vagyok! Az ellenfeleimnek meg azt üzenem: ne készüljenek a választásokra, mert még nem aktuális, hiszen visszatérek! Biztos sokan hallottak arról, hogy jómagam is megfertőződtem a koronavírussal. Sajnos, egyáltalán nem az a könnyű betegség ez, amit félvállról lehet venni. Higgyék el, tapasztaltam” – írja Facebook-oldalán Kovács Jenő.


Nagykároly polgármestere ezt követően megköszönte a nagykárolyi orvosoknak és a kórház személyzetének a hozzáértést és a fáradhatatlan munkát, majd ismételten mindenkit arra szólított fel, hogy saját és mások védelme érdekében tartsa be a szükséges óvintézkedéseket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: